tisdag 16 juni 2015

Ny bom på väg!

Idag är det killarnas skolavslutning och vi är lediga allihopa. Igår fick vi reda på att vår nya bom, lazybag och troligen även den nya gasfjädern finns att hämta hos Lundhs i Göteborg, så just nu är Magnus på väg dit för att hämta allt (för att sedan hinna hem lagom till skolavslutningen...).

Vi har inte varit så flitiga med bloggandet på sista tiden men vi kommer nog snart igång med det igen. Det har kommit lite annat i vägen bl a har jag varit i Italien för att springa (och passa på att njuta av riktig sommarvärme) Medan jag var där var Magnus och pysslade hos Lina så nu är stereon kopplad och det fungerar riktigt bra!

I  och med att flytbryggan har förlängts har 3 nya, lite bredare platser, skapats och vi har passat på att byta upp oss till en av dom. Det innebar att vi bara behövde flytta till platsen bredvid... Nu kommer det att bli enklare för oss att lägga till.

Det var en liten uppdatering av vad som hänt på senaste tiden...
//Lotta 

1 kommentar:

  1. Fullt upp som vanligt hör jag! :-) Hoppas ni flyttade med trappen åsso för annars kan det bli svårt för den här lilla rulltårtan att komma ombord. ;-) //S

    SvaraRadera