onsdag 14 maj 2014

Båtliv

Denna vecka hade vi tänkt att testa hur det går att bo i båten samtidigt som vi jobbar. Att jag dessutom har ett nytt jobb sedan någon vecka tillbaka gör det inte lättare att få ihop rutinerna på morgonen. Men vi tror att, om vi kan få det till att flyta så har vi riktigt många sköna dagar framför oss i båten, trots att vi jobbar. Eller som någon på mitt nya jobb uttryckte det; "Då har ni ju nästan semester hela tiden, även när ni inte har semester!" Vi kan inte annat än att hålla med...:-).
Så i morse var det dags. Det var lite pyssel med att bre mackor, få fram matlådor och annat som hör morgonen till, men det gick faktiskt över förväntan. Att dessutom yrvaken glugga ut genom en sidoruta och se ett spegelblankt vatten med några måsar och tärnor som vakna till efter natten går inte att värdera tror jag. Helt magiskt! Vi hängde cykeln (som vi fått gratis av Elgiganten när vi köpte vår nya dator. Vilken sk-t...cykeln alltså...) bakpå bilen så att Lotta hade något att ta sig hem på efter jobbet och så for vi iväg. Ungefär i samma tid som om vi hade kört från Tofta.

Väl hemkomna från jobbet så hade Lotta varit i affären och köpt ett stycke av det nu för tiden så populära Pulled Pork, i avsikt att testa båtens ugn för första gången. Så i skrivande stund står den inne! Vi får väl se hur det blir...:-).

Hmmm...hur tänder man nu då...???

Köttabiten far in i ugnen!
 
 
Återkommer med resultatet!
 
Edit 22:00 Maten blev jättegod!!!!!!!!
 
/Magnus

1 kommentar:

  1. Helt rätt, passa på och njut så mycket det bara går av livets glada dagar. :-) //Sus

    SvaraRadera