torsdag 18 augusti 2016

Fenderplankan ska ut på nya äventyr!

Igår gick dagen åt att börja reda i alla kort och filmer, tvätta, handla och annat som behövs göras efter 4 veckor på havet. Gräsmattan hade grannkillarna Emil och Isak tagit hand om så den var nyklippt och fin när vi kom hem. Tack för hjälpen!

Idag var vi desto mer inspirerade att åka en sväng till Lina. Vi hämtade hem lite kläder, mat och annat som vi inte fick med oss i tisdags. Vi passade även på att tömma kölsvinet och motorsumpen, gå igenom lite lådor/skåp samt sköljde ur sittbrunnen innan sittbrunnskapellet åter åkte upp. Förutom lite dammsugning är nu Lina i toppskick igen, redo för fler äventyr innan säsongen är över!

Innan vi åkte hemåt träffade vi Christoffer i grannbåten med familj. De ger sig av söderut ikväll och vi hann nu tipsa lite om hur det är att slussa och de fick överta vår fenderplanka som vi nu inte har någon större nytta av. Den var till bra hjälp när vi slussade så vi hoppas den kommer till nytta på "Bojan". Vi önskar dom lycka till på sin resa genom Europa och hoppas att det blir ett roligt äventyr! Lite avundsjuka är vi allt, vi längtar redan efter vår nästa resa...

Som sagt, vi jobbar på att komplettera våra blogginlägg från resan med bilder och filmer...tur vi fortfarande har semester...det tar tid!

//Lotta

2 kommentarer:

  1. Skepp ohoj! :)
    Det blev en FB-sida som vi förhoppningsvis kommer att hålla intresserade uppdaterade på. "Bojan Genom Europa" är sidan ni kan följa oss på. Ha det gott där hemma och jättetack för plankan som vi garanterat kommer få användning av.

    Christofer med familj på Bojan

    SvaraRadera
  2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera