söndag 31 maj 2015

Kabeldragning

I dag stod en av sakerna på att göra-listan på schemat, nämligen att dra kablarna för högtalarna från instrumentbrädan ut till de olika platserna i båten där vi ska ha högtalare. Det visade sig inte så lätt att hitta vägarna genom Linas innandömen och borrmaskin fick komma fram några gånger. Marigast var det när vi skulle igenom det förliga skottet framför septitanken, men Lotta kom på hur det skulle vara och satte resolut borren i mahognyn...och lyckades hitta rätt!
Så nu finns kablarna på plats, nu ska bara sågen sättas på diverse ställen i båten så att högtalarna kan skruvas på plats, och sedan ska allt kopplas ihop. Men oj, vad bra det kommer att bli är det är färdigt!

Lite bilder från dagen:

Lotta letar vägar under styrbords soffa, och passar på att slåss med diverse fiskeutrustning!

Här innanför skulle vi vilja dra en kabel...finns det plats? Det visade det sig att det fanns, efter att ha borrat tre nya hål! 

Utrymmet mellan batteriboxen och soffan är inte stort, och trät som vi behövde borra igenom för att komma in i utrymmet var så tjockt att borren nästan inte räckte till...Malökvalitet!

Under handfatet hittar vi nya vägar för kabeln att gå.

Lotta drar igenom ett hål genom det förliga skottet efter att ha listat ut hur det ser ut bakom väggen. Försiktighet krävdes dock så att hon inte körde in borren i septitanken...!
Till nästa gång!

/Magnus

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar